Kaupallinen yhteistyö: Novelle

Vaikka kuinka olemme jakaneet omia yes girl –vinkkejämme vedenjuontiin liittyen, niin turhan usein on meilläkin päiviä, kun vettä tulee kulauteltua liian vähän ja liian harvoin.

Siksi ollaankin erityisen fiilareissa siitä, että muutaman viimeisen viikon ajan näitä surkeita vesi-päiviä on ollut meillä ehkä 1, jos sitäkään.

Kiitos vesiälyn!

Vesiäly on Hartwall Novellen kehittämä chatbot, jonka tarkoituksena on muistuttaa käyttäjäänsä vedenjuonnista. Botti on supersimppeli ja toimii Facebookin Messengerissä.

Puhelimiemme muisti on jo täynnä jos jonkinlaisia aplikaatioita, joten oli helpottavaa huomata, että botti oli toteutettu näin kätevästi. Tämä tarkoittaa samalla sitä, että botti kulkee helposti mukanamme mihin ikinä menemmekään. Mökillä tai kaverin polttareissa tulee usein juotua aivan liian vähän vettä, ja koska puhelimet löytyvät aina taskuistamme, saamme tuikitarpeellisia muistutuksia olimmepa sitten kotona tai reissussa.

Botin käyttöönotto on helppoa ja vie vain muutaman painalluksen verran aikaa. Vesiäly laskee vedenjuonnin tarpeesi sinun antamien tietojen sekä yleisen kaavan mukaan ja sitä on ollut kehittelemässä ravitsemusterapeutti Marianna Hölttä. Ei siis ihme, että tuntuu kuin saisit oman ilmaisen ravintovalkun.

#yesgirlLOVES

Ottamalla botin käyttöön saat päivän aikana 3+1 muistutusta/viestiä. Vesiäly kehottaa juomaan ja kysyy: oletko nauttinut tänään riittävästi vettä? Botti myös muistuttaa siitä, että vesi puhdistaa, aktivoi aineenvaihduntaa ja lisää ihon elastisuutta. Kaikkihan meistä haluaa kimmoisamman ihon ja toimivan vatsan, joten kas kummaa, että yhtäkkiä toimiston pöydällä oleva pullo tyhjeneekin silmissä.

Botti on siis ikään kuin hyvä ystäväsi, jota olet pyytänyt muistuttamaan vedestä päivän mittaan. Luitte ehkä jo postauksemme, jossa pohdimme nesteytyksen merkitystä arjessa hyvinvoinnillemme. Kuiva suu, päänsärky ja väsymys = not cool!

Vesiälyn myötä muistat paremmin napata vesipullon mukaasi laukkuun. Hyvä vinkki on pitää (t)yöpöydälläsi pulloa muistuttamassa sinua tästä elämän eliksiiristä. Kehitä itsellesi rutiini. Aamuisin litra ennen lounasta? Tai ehkä saat työpaikkasi alakerrasta hankittua lemppari Novelle-vetesi, joka odottaa sinua jääkaapissa rankan työpäivän tai päivän päättävän treenin jälkeen. Yes girlin elämän janoon sopii juuri tällaiset pienet mutta sitäkin merkityksellisemmät palkinnot itseltämme itsellemme.

Nyt me haastetaan sut liittymään yes girlin vesiäly-jengiin! Lataa siis chatbot vaikka heti TÄÄLTÄ ja käytä sitä aktiivisesti seuraavan kahden viikon ajan. Tässä ajassa voi tapahtua suuriakin muutoksia. Ole siis avoin muutoksille ja ylpeä pienestäkin edistyksestä! Haasta mukaasi vaikkapa isoäitisi tai koko toimiston kööri.

Me arvomme bottia käyttäneiden kesken hyvinvointipalkinnon, jossa voit voittaa sulle ja ystävällesi 100€ arvoiset lahjakortit St. George hotellin Care-Spa:han. Arvonta suoritetaan 4. helmikuuta.

Eli osallistu arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboxiin 31.1. mennessä, mikä on lempparikikkasi muistaa veden juonti?

Löydät siis botin täältä: m.me/vesialy ja muistathan että meiltä voit aina kysyä, jos jokin vesiälyssä askarruttaa mieltäsi.

Ihanaa perjantaita tyypit, muistakaa nautiskella vettä!

150 comments

 1. Pidän aina mukana 0,5l vesipulloa ja töissä juon 0,5l lasin tyhjäksi ainakin kolmesti.

  1. Mulla yks munuainen ja lapsesta asti ollut tosi tosi tärkeää juoda vettä paljon, oma vinkki mulla ihan aina missä vain mukana vesipullo ja töissä aina iso vesilasi lähellä ja usein laitan jonkun kurkun-, appelsiinin- tai verigreipin viipaleen siihen niin kivemman näköinen ja antaa vähän makua, myös työkavereita muistuttelen veden tärkeydestä. Tää vesiäly kokeilu on mielenkiintoinen heti latasin👍🏽😍kiitos! -Hanna 💦

 2. Vesipullo aina mukana! Työpöydällä aina 0,85l pullo tai litran kannu ja iso vesilasi josta mukava juoda! Kotona aina iso tuoppi vettä mukana. Vesi is best!

 3. Olen ”piilotellut” vesipulloja eri paikkoihin (reppuihin yms.) ja aina kun pullo tulee vastaan, niin tulee juotua vettä. Vesiäly on kyllä auttanut myös, sillä saan älykelloon vesiälyn muistutukset pitkin päivää.

 4. Tähän mennessä itselleni paras kikka muistaa juoda tarpeeksi vettä on leikkimielinen kisa työkaverin kanssa! Kumpikin meistä yrittää opetella juomaan tarpeeksi vettä päivän aikana. Toisen sparraamana muistaa itsekin juoda vettä riittävästi ja on hauskaa hihkua toiselle ”litra juotu!”

 5. Vesipullo mukana kaikkialla. Kyllähän sen omissa huomaa, jos ei ole juonut tarpeeksi vettä.

 6. ”Kikkani” muistaa vedenjuonti on pitää vesipullo kokoajan näkyvillä ja aina mukana kun lähden kotoa. 🙂

 7. Kahvikupillisen jälkeen aika, mukillinen saman verran vettä. Tää on itselle ollu hyvä muistutus toimistossa.

 8. Pidän vesipullon näkyvillä, ja pillin pullossa, joten siitä on erityisen helppo siemailla silloin tällöin ☺️

 9. No nyt latasin vesiälyn… let see
  Aikaistaminen täytin kauniin läpinäkyviin pulloihin yrtttjä ja täytin ne vedellä , ovat mukanani tallilla ja tyttäreni valmennuksissa ja siellä se toimii, mutta kotona unohdan , joten odotan vesiälyn hoitavan minun aktivoinnin nyt 👍🏻

 10. Vesipullo mukana ja töissä kahvin jälkeen aina vettä. Kotona tykkään isoista vesilaseista josta tulee hörpittyä vettä. Urheillessa kuluu vettä enemmänkin 🙂

 11. Mulla on aina täysi vesilasi työpöydällä sekä kotona sohvapöydällä yms. Veden juonnista on kyllä tullut jo (hyvä) tapa! 🙂

 12. Aamulla menee aina noin puoli litraa vettä herätessä ja vesipullo aina mukana. Työpäivän aikana tulee juotua vähemmän, minkä suhteen pitää parantaa

 13. Oma kikkani on pitää vesikannu pöydällä näkyvällä paikalla, josta nappailen päivän aikana vesilasillisia ☺️

 14. Parempaa en ole keksinyt, kun kuljettaa vain vesipulloa mukana. Silti se unohtuu aika usein..

 15. Ihan mahtava keksintö tuo vesiäly! Otin heti käyttöön palvelun! 😍 ja mukana kilpailussa myös, spa lahjakortti olisi unelma ja menisi ehdottomasti käyttöön ystävän kanssa!

  1. Mahtava idea tuo vesily muistutus. Otin sen heti käyttöön. Töissä minulla on aina vesipullo työpöydällä ja työmatkoja varten toinen pullo kassissa. Kotona hörpin ison vesilasillisen lähes tulkoon aina, kun käväisen keittiössä. Salilla minulla on tietysti vesipullo mukana. Joskus tuntuu, että salitreenin aikana menisi kaksikin pulloa vettä, Odotan innolla mitä tuloksia saan tämän vesiäly chatbotin käytön aikana.

 16. Vesipullo aina mukana ja kotona täytän juodun vesilasin valmiiksi pöydälle, seuraavan kerran kun kävelen ohi voin juoda sen 👍😀

 17. Ennen lempparikikka oli aina matkassa mukana oleva pirteän värinen vesipullo – nyt tämä upea vesiäly -kamu!

 18. Mun lempparitapa muistaa vedenjuonti on ihan simppelisti vaan kantaa mukana kaunista (ja kevyttä) pulloa joka paikkaan! On toiminut nyt koko alkuvuoden, tulee juotua vähän väliä kun pullo on koko ajan lähellä muistuttelemassa itsestään.

 19. Aina ennen ruokailua yksi lasillinen (n. 2dl) vettä ja vesipullo aina työpöydällä ja laukussa mukana. Silti havahdun välillä, että pullo on ollut vain koristeena! 🤦‍♀️

 20. Minulla on mukana vesipullo jonka pyrin täyttämään päivässä neljä tai viisi kertaa. Itsellänikin on silti vaikeuksia juoda tarpeeksi juurikin talvella.

 21. Tää kätevä chatpot tuleekin tosi tarpeeseen. Minulla tulee aina liian vähän juotua, ei vain tunnu että tarvitsisi tai olisi jano, vaikka oikeasti keholla tarve. Ehkä paras vinkkini on lasipullossa mukana kaikkialla omatekoinen makuvesi vaihdellen marjoja ja hedelmiä/kasviksia joita on laittanut mauksi veteen. 🙂

 22. Ennen oli post it-lappuja ympäriinsä muistuttamassa, mutta nyt pääs kyllä notti hommiin! Plussaa siitä ettei tosiaan oo mikään ladattava sovellus. 🙂

 23. Ihan huippu toi botti, heti otin käyttöön.
  Liian vähän tulee vettä kyllä juotua, joskus kiire päivinä ei vaan tahdo muistaa. Viime aikoina olen yrittänyt skarpata ja kotona on aina 2 kpl 0,7l pulloa pöydällä valmiina päivän aikana tyhjennettäväksi. Töissä myös kuljetan pulloa mukana ja pyrin sen täyttämään vähintään kahdesti.

 24. Pitämällä vesipulloa töissä pöydällä, niin vedenjuontia ei voi unohtaa.

 25. Kivan näköinen täytettävä pullo, joka on helppo ottaa mukaan. Pullo myös pitää kylmää, joten vesi pysyy sopivan viileänä.

 26. Olen jemmannut erikokoisia vesipulloja helposti saataville, jotta muistan juoda. Työpöydällä on omansa, käsilaukussa omansa ja jääkaapissa pitää aina olla täytetty pullo valmiina, sillä pidän viileästä vedestä.

 27. Meillä on vesipulloja useassa paikassa ja kun opettelin vähentämään maidon ja mehun juontia, kasvoi veden juonti automaattisesti

 28. Vesipullo aina mukana ja näkyvillä myös kotosalla. Nyt myös botti asennettu ✌

 29. Keittiön ohi kävellessä pyrin juomaan lasillisen ja täytän lasin valmiiksi seuraavaa kertaa varten.

 30. Lempparikikka on haastaa töissä vieruskaveri juomaan myös riittävästi vettä! Chances are, että jos ei ite muista niin kaveri hoksaa silloin muistuttaa ja tietty myös toisin päin 😉 Kotitoimistolla botti voisi toimia sitten kaverin korvikkeena!

 31. Minun ehdottomasti paras ja toimivin vedenjuonnin muistamisen kikka on tähän asti ollut hyvä ja kivannäköinen vesipullo, jota on helppo kuljettaa aina mukana.

  Pullon avulla on helppoa laskea myös päivän aikana juodun veden määrä. Pidän pulloa töissä ollessani työpöydällä ja otan tavoitteeksi juoda sen tyhjäksi tietyn ajan kuluessa. Juomatauot rytmittävät samalla hyvin työtä pitämällä minut vireänä. 💙

 32. Vesipullo mukana kassissa ja aina kahvikupin jälkeen töissä juon myös kupin vettä 😊

 33. Täytän aina vesipullon kotoa lähtiessä ja heti sen tyhjennyttyä, jotta janon yllättäessä on heti vettä saatavilla. Kotona pidän pöydällä vesikannua joka pitää veden kylmänä neljän tunnin ajan ja tämä on juotava tyhjäks tässä ajassa 🙂

 34. Paras kikka on pitää vesipullo aina mukana ja näkyvillä. Vettä on välillä kiva piristää vaikka limellä tai kurkulla.

 35. Yleensä huomaan juovani paremmin jos laitan edellisenä iltana kannuveden jääkaappiin ja sinne vaihtelevasti eri hedelmiä/marjoja tuomaan makua veteen 🙂

 36. Paras kikka on pitää vesipullo aina mukana ja näkyvillä. Vettä on välillä kiva piristää vaikka limellä tai kurkulla

 37. Mulla joka päivälle 1.5 litran vesipullo kulkee mukana jonka vähintään juon päivän aikana. On niin iso pullo et tulee vähän painoo niin huomaa repussa tai kassissa, jos meinaa jäädä juomatta! Treeneissä erikseen oma vesipullo 0.7 litraa jonka juon tyhjäks ainakin kerran treenin aikana. Lisäks lounaalla aina 0.5 vettä.

 38. Töissä pullo pöydällä muistuttaa, kotona veden juonti meinaakin unohtua. Täytyy testata chatbottia 🙂

 39. Kun on menossa, niin liian usein jää veden juonti liian vähälle. Yritän pitää vesipulloa mukana niin paljon kuin mahdollista ja illalla muistella monta kertaa sen ol päivän aikana täyttyny. Aamut kyllä alkaa aina isolla sitruunavesilasillisella, kestopillillä juotuna tietenkin 😉

 40. Mulla siskon antamia Tupperwaren ihanan värikkäitä ekovesipulloja joka paikassa, yöpöydällä, keittiössä, työpöydällä,käsilaukussa😅. Yritän jokaisen saada tyhjäksi joka päivä ✌

 41. Iso vesikannu pöydällä / lähettyvillä koko ajan ja kun liikkeellä, aina vesipullo mukana.

 42. Vesiäly on kyllä hauska ja hyvä muistuttaan! Paras vinkki veden juomiseen on hyvännäköisen, näppärän kokoisen juomapullon kantaminen joka paikkaan 👏💦

 43. Pitämällä vesipulloa aina laukussa mukana ja toimistolla pöydällä! 🙂 Pidän huolen, että täytän 0.5l vesipullon ainakin neljä kertaa päivässä

 44. Oon hankkinu ittelleni tosi kauniin vesipullon, pidän sitä töitä tehdessä pöydällä ja laukussa aina menossa mukana. Sittä on tullu jopa melkein kuin osa mun asuja.

 45. Iso vesipullo aina työpöydällä ja kaksi pullollista pitäis olla juotuna työpäivän loppuun mennessä 🙂

 46. Oma koulu vielä kesken, mutta teen silti jo myös opetustyötä. Molemmissa hommissa välkät on aina parasta aikaa veden juonnille! Muut kittaa kahvia ja mä vettä. 🙂

 47. Mulla on kahden litran vesikannu mikä pitää olla juotuna päivän loppuun mennessä 🙂 bonuksena kannussa on sellainen ritilikkö mihin voi laittaa yrttejä tai kurkkuja killumaan ja ne maustavat veden makusi mukaisesti 🙂

 48. Kannan vesipulloa mukana yksinkertaisesti joka ikiseen paikkaan! Se kun pysyy käden ulottuvilla, niin tulee väkisinkin otettua pikku huikkia. Näin tulee päivän aikana juotua sopiva määrä, kunhan pullob muistaa käydä täyttämässä ajoissa.

 49. Vesipullo vaan mukaan joka puolelle! Tästä on tullut jo niin tapa, että en enää lähde mihinkään ilman. 🙂 Mutta petrattavaa löytyy vielä, katsotaan onko botista apua! Seuraavaksi kiinnostaisi kokeilla älyvesipulloa, esim. Hidrate Sparkia.

 50. Töissä ja kotona mukana kulkee 0,5 l vesipullo ja jano on myös hyvä muistuttaja.

 51. Vesipullo töissä aina pöydällä ja myös kokouksissa mukana. Välillä litra menee työpäivän aikana, usein vain puolikas, joten petrattavaa on

 52. Vesilasi töissä aina pöydällä, aamuisin iso lasi vettä heti herätessä

 53. Laitan vesipullon sellaiseen paikkaan, jonka ohi kävelen usein päivän aikana. Nyt äitiyslomalla kun oon, niin vesipullo pysyy keittiönpöydällä ja aina, kun kuljen sen ohi juon vettä. Juon ainakin 3 litraa vettä päivässä 🙂

 54. Yleensä minua auttaa parhaiten vesipullon pitäminen lähellä minne menenkin, mutta vielä parempi tapa on ollut kumota puoli litraa vettä ennen päivän jokaista ateriaa. Veden juominen tapahtuu tällöin mukavan tasaisesti ja vaikka pullo unohtuisi kotiin, on mahdollista pitää kiinni päivän vesitavoitteesta.

 55. Aloitan päivän juomalla iso lasillisen vettä. Lisäksi laukustani löytyy aina vesipullo.

 56. Mikään kikka ei ole tarttunut jäädäkseen. Olen onneton veden juoja, vaikka välillä skarppaankin asian suhteen. Erityisesti ennen hotjoogaa. Mutta silti ihan liian usein kärsin kuivuudesta selvästi. Peukut pystyyn vesibotille, jos tää olis se juttu joka saa veden juonnin vakuintumaan arkirutiineihin!

 57. En oo vielä keksinyt mitään muuta kikkaa kuin vaan kantaa sitä vesipullon mukana. Välillä muistan juoda paremmin ja välillä huonommin.

 58. Aloitan aamun aina isolla lasillisella vettä. Sen lisäksi pidän juomapulloa näkyvällä paikalla kotona ja otan sen mukaan kotoa lähtiessä.

 59. Vesipullo töissä työpisteellä, himassa kannu höystettynä marjoilla tai mintulla jääkaapissa. Töissä kyllä saattaa kiireen vuoksi olla juomiset niin ja näin.

 60. Ostin niin HÄVYTTÖMÄN kalliin metallisen vesipullon jota ei kehtaa olla käyttämättä! Juon siis saadakseni rahoilleni vastinetta, hahah!

 61. Kevyt, kivannäköinen vesipullo aina mukana laukussa/työpöydällä tai töissä aina tietyin väliajoin jaloittelen vesiautomaatille hörppäämään jääkylmää vettä. 🙂 Vesiäly lähti nyt testiin niin muistan veden juomisen myös viikonloppuisin ja iltaisin kotona!

 62. Paras keino on yksinkertaisesti tehdä siitä mukavaa, eli kiva pullo ja jääpalat vedessä, toimii aina 💪🏼😄

 63. Vesipullo mukana lähes aina. Mutta eron tekee se, että pullo on kaunis ja käytännöllinen! Pullossani on myös cooler -joten vesi pysyy kylmänä pitkään.

 64. Tavaksi on muodostunut ottaa aina mukaan vesipullo. Kaupasta on löytyneet omat lempparikuosiset ja myrkyttömät, joista on hyvä juoda. Näin tulee useasti juotua vettä. 😊

 65. Pidän aina vesipulloa mukana, treeneissä, autossa, kotona, sängyssä 😂

 66. Droppin vesipullo kulkee aina mukana, siellä pysyy vesikin ihanan kylmänä!💦 Mulla on myös app mikä muistuttaa päivän aikana juoda vettä! Vaikka välillä se veden juonti tuppaa unohtuun 🙈

 67. Vesipullo tai teekuppi on aina mukanani 24/7 jopa sängyssä. Juon siitä aina kun näen sen tai muistan että mulla on pullo mukana.

 68. Koitan kotona juoda aina isoimmasta lasista niin tulee juotua paljon ja täytettyä pulloa 🙂

 69. En muista juoda tarpeeksi ja siksi tämän palavelun ajattelinkin nyt testata 😊

 70. Kuten monella muullakin näytti vastauksena olevan, pidän aina vesipulloa mukana ja juuri työpöydällä yms. Välillä kun otan pikku laukun, on ihan kauheaa, kun vesipullo ei mahdu mukaan 😀

 71. Numeroidut pienet vesipullot mitkä kulkee matkassa, on jääkaapissa, työpöydällä tai autossa, siellä miss minäkin 😊

 72. Vesipullo aina mukana minne ikinä menenkin! Iho ja keho kiittää. 🙂
  Toki tässäkin täytyy aina vähän ryhdistäytyä ja napata itseä niskasta kiinni..

 73. Kotona aina vesikannu jääkaapissa, joka pitää juoda päivän aikana tyhjäksi. Jos teen töitä muualla, niin sitten matkassa juomapullo, joka pitäisi saada tyhjennettyä pariinkin otteeseen. Jos pullo on unohtunut, niin unohdan laskea montako lasillista tullut juotua ja määrää siksikin vaikeampi silloin arvoida 🙈😅

 74. Pitää vesipulloa mukana työpöydällä, palavereissa yms. mukana menossa. 🙂

  1. Heippa Emmi! Täällä yes girlit Petra ja Kriselda. Nyt on hurraa-huutojen aika, olet nimittäin voittanut meidän Vesiäly-kisan.💦🎉 Laittaisitko meille asiasta mailia osoitteeseen: petra@yes-girl.com 💕

   Ja ISO KIITOS kaikille osallistujille! Toivottavasti olette saaneet Vesiälystä parhaan vedestä muistuttavan kamun.😊

 75. Pidän vesipulloa aina saatavilla niin kotona kuin töissäkin😊 metallisessa pullossa vesi pysyy raikkaan viileänä.

 76. vesilasi tai -pullo aina mahdollisimman lähellä, missä sittenkin menenkin😊

 77. Vesipullo aina mukana töissä ja kotona vesikarahvi pöydällä. Näin on helppo seurata juomisen määrää. Otan myös päivittäin tavoitteeksi juoda esim. töissä 3 x 0,5l pullollisen vettä. Kotona tavoite on pari litran vesikarahvia päivässä.

 78. Mun paras kikka on aina ennen ruokailua, sen aikana ja sen jälkeen juoda lasillinen vettä. Syön suht. säännöllisin väliajoin aina 5 krt/pv, joten tosta kertyy jo mukavasti nestettä. Lisäks kannan aina mukana vesipulloa, josta on helppo hörppäillä päivän mittaan. Jos joskus tuntuu ettei pelkkä vesi maistu, teen sodastreamerillä kuplavettä tai ostan jotain hyvää vichyä, niin kyllä muuten maistuu taas 🙂

 79. Minulla on töissä sääntö, että ennen ensimmäistä kahvikupillista on juotava kolme lasillista vettä ja kahvin jälkeen yksi. Sitten taas ennen ja jälkeen päiväkahvin sama homma. Ennen kotiinlähtöä on mentävä samamäärä vettä. Ja sitten kotona jatkuu 😅 motivoin siis itseäni vedenjuontiin ”palkinnoilla” eli saan lounasta, kun ensin juon vettä jne.

 80. Vesipullo kulkee yleensä aina mukana!
  Kuitenkin kiireisinä päiviä veden juonti saattaa jäädä vähälle, joten olen käyttänyt lifesum sovellusta, johon mm. merkitään päivittäin juodun veden määrä ja se huomauttaa paljon vielä puuttuu. Tämä vesiäly sovellus kuulostaa kuitenkin vielä kätevämmältä, koska se muistuttaa veden juonnista pitkin päivää eikä vain päivän päätteeksi. Menee heti testiin!

 81. Minua veden juonnista muistuttaa kivan näköinen ja elegantti juomapullo, jonka pyrin ottamaan mukaani jokaiseen paikkaan minne päivän aikana matkaankaan! Juomapulloonkin kannattaa panostaa, sillä jo se antaa lisäboostia veden saannille, kun mukana kulkee kiva vedenlähde. Se on kuitenkin minunkin kohdalla totta, että vedenjuonnin unohtaa välillä täysin ja sitten havahtuukin kuivaan suuhun ja kavalasti alkavaan päänsärkyyn. Mutta uskon, että vesiäly auttaa minua nyt muistamaan tärkeän vedenjuonnin vieläkin tehokkaammin! 😘💦

 82. Ostin tosi kauniin vesipullon, mikä on jostain syystä lisännyt veden juonnin muistamista. Silti, hyvä keksintö toi Vesiäly!

 83. Vesipll aina työpöydällä ja laseja pitkin kämppää, joissa on aina vähän vettä.

 84. Kaunis vesipullo joka on aina mukana auttaa parhaiten juomaan ❤️💫💫

 85. Laitan illalla ison tuopin vettä odottamaan aamuun, sen juon heti aamulla ensimmäiseksi. Töissä pidän vesipulloa mukana, mutta joskus sekään ei auta koska vesipullo jää juomatta 🤦🏽‍♀️ Yövuorossa mulla on aina 1 1/2 l vichya mukana, se tulee juotua aina.. ehkä öisin on enemmän aikaa? 🤔😅

 86. Vesikarahvi on paras pöydällä, niin tyhjänä kuin täynnä! Iltaisin ja viikonloppuisin vesiäly muistuttaa menojen keskellä! 🌱✨

 87. Vesiäly saves the day! Olen yleensä itse ollut muistuttelemassa läheisiäni ympärillä ja nyt voin antaa botin hoitaa sen 😄kiitos siitä! itselläni on aina jokin pullo mukana, jos ei ole niin isoon kahvikuppiin toimistolla ja sitä täyttämään aina sen mukaan kun vähenee. Vesi on tärkeä💙

 88. Työ-ja yöpöydällä on aina lasillinen vettä muistuttamassa juomisesta, ja sitä täytetään aina lasin tyhjetessä 💙

 89. Aina, siis oikeesti AINA vesipullo mukana:) huomaa että ei vahingossakaan käytä rahaa muihin virvokkeisiin ku ei pääse jano yllättämään:) myös huomaa näläntunteen hiipiessä usein että kyse onkin ensin vain janosta!

 90. Kun pitää aina vettä edessä, pullossa tai lasissa, tulee sitä hörpittyä ihan huomaamatta! Tykkään myös maustaa vettä sitruunalla tai yrteillä!

 91. Lemppariniksini on pitää vesipulloa mukana laukussa ja työpisteellä, sekä maustaa vesi sitruunamehulla :p

 92. Paras kikka on vaan yksinkertaisesti kantaa pulloa aina mukana. Pienen laukun kanssa toki vähän haastavempaa, mutta onneksi nykyisin löytyy myös minikokoisia kestojuomapulloja, jotka kulkee vaikka taskussa. 🙂

 93. Vesipullo on aina mukana. Suomessa voimme olla iloisia, että meidän hanavesi on varmasti yksi maailman parhaista, puhdasta ja hyvän makuista.

 94. Aloitan veden juonnin heti aamusta, näin ollen saan tasaisesti juotua vettä koko päivän.

 95. Kotona kikka on pitää vesilasia näkyvillä. Töissä veden juonti unohtuu, vaikka pullo olisi pöydällä. Ongelma on se, että en ehdi olemaan siinä pöydän ääressä nähdäkseni pullon. En tiedä pitäisikö hommata camel pack tai vastaava, niin voisi hörppiä riittävästi työpäivän aikana. 😂 Vesiälyn otin tänään käyttöön. Katsotaan onko siitä apua. 🙂

 96. Mulla puhelimen pitää olla aina käden ulottuvilla, mutta niin myös vesipullon. Saan kuulla jatkuvasti, että mun vesipulloriippuvuus on jopa pahempi kuin mun puhelinriippuvuus. 💦🙈
  Vesipullo kulkee mukana läpi päivän ja jopa lepää unikaverina tyynynvieressä öisin. 😅😴

 97. Laitan jääkaappiin aamulla valmiiksi 2 pulloa, jotka pitää olla tyhjät ennen nukkumaan menoa. Toimii!

 98. Osta kaunis ja tyylikäs vesipullo, mitä haluat esitellä ja kuljettaa joka paikkaan, niin vettä tulee juotua huomaamatta 😉

 99. Töissä on kaunis vesiputeli aina työpöydällä, joten vettä tulee siellä juotua. Kotona pääsee sitten iltaisin unohtumaan. Sinne pitäisi keksiä jokin kikkakolmonen 🤔

 100. Kaunis pullo ja sinne sisään ”palkinnoksi” veden mukaan luonnollista makua sekä silmän- että makunystyröiden ruoaksi: esim. muutama halkaistu mansikka ja pari lehteä basilikaa, tai näin sesongin kynnyksellä muutama viipale ihanaa veriapplsiinia aamupalalta, nam!

  + Kotona hanaan asennettava aktiivihiilisuodatin, joka raikastaa ja uudistaa kaupunkihanaveden ihan uusiin sfääreihin: maku- ja hajuero on Suomessakin valtava, vaikka laadukkaan veden maassa sitä ei heti uskoisi… Suosittelen investoimaan! 🙂

 101. Camelpack aina työpöydän äärellä ja täytettynä 2-3krt työpäivän aikana 🐪 💦

 102. Ostin töihin 2 l tankkipullon, jotta pystyn seuraamaan veden juontiani ja joisin tarpeeksi päivän aikana. Ennen juomiseni jäi helposti yhteen-kahteen isoon lasiin, koska joten lasi unohtui pöydälle, eikä sitä tullut täytettyä. Tuo pänikkä on auttanut minua ihan hirveästi juomiseen tsemppaamisessa. Kotona, esim. viikonloppuisin veden juotini kuitenkin jotenkin unohtuu. Nyt innokkaana latasin vesiälyn vahtimaan juomistani. Huippu juttu 🙏🏼😊

 103. Vesipullo on aina työpöydällä ja pari kertaa päivän aikana sen pitää tyhjentyä. Sängyn vieressä on myös aina vesipullo ja lisäksi juon iltaisin ison kupillisen vihreää teetä, joten päivän aikainen puute tulee viimeistään sillä täytettyä💦

 104. Tein itselleni uudenvuoden lupauksen, että aloitan aina päiväni juomalla ainakin yhden lasillisen vettä tyhjään vatsaan ja olenkin jo näin lyhyen ajan jälkeen huomannut, että kehoni kyllä muistuttaa kuivalla kurkulla, että nyt se vesilasi, kiitos! Tällä kikalla saan päivän hyvin käyntiin ja heti korvattua ainakin osan yön aikana menetetyistä nesteistä. Tämä myös saa vatsan toimimaan heti aamusta. Huoneenlämpöinen vesi on keholle parempi kuin suoraa hanasta otettu jääkylmä vesi, joten usein laitan yöpöydälle jo valmiiksi lasin vettä edellisenä iltana, jonka voin vain kulauttaa alas heti herättyäni.

  Päivällä muistan, tai ainakin koetan muistaa juoda vettä ihan omaa kehoani kuuntelemalla. Tämäkin on yksi uudenvuoden lupauksistani, eli kuuntelen tarkemmin kehoani ja sitä mitä se vaatii. Heti kun tuntuu että on jano, menen ja juon oikein kunnolla sen sijaan, että sysään tunteen taustalle ja jatkan muissa hommissa. Tietysti muistamista auttaa se, jos työpäydällä tai laukussa on aina vesilasi/pullo mukana.

  Kolmantena muistivinkkinä vielä lisäisin, että aina syödessäni juon vähintään lasillisen vettä, vaikka tarjolla olisi muutakin juotavaa. Näin tulee päivässä pakosti muistettua juoda vettä ainakin neljään kertaan 😉

 105. Tykkään water plant pelistä! Söpö kasvi tulee pitää hengissä syöttämällä päivän vesiannokset kukkaselle 🙂

 106. Pitää aina olla vesipullo mukana, mielellään kädessä. Asetan myös päivän mittaan tavoitteita, esim, että juon pullon loppuun ennen lounasta. Lisäksi juon aina lasin vettä ennen ruokailua. 🙂

 107. Oman kehon kuuntelu on lempikikkani veden juontiin. Mun keho kertoo vähän liiankin tiuhaan tahtiin janosta 🙂

  Raahaan vielä kaiken lisäksi joka paikassa vesipulloa mukana, ettei jano pääse yllättämään.

  Latasin botin ja katsotaan, mitä tapahtuu!

 108. Ostin aikoinaan nätin juomapullon, jota on kiva pitää pöydällä katseen alla. Sen avulla tulee juotua päivän aikana riittävästi.

 109. Opiskelijana minulla on aina vesipullo mukana luennoilla (0,85l). Lounasaikaan luento tauolla tulee vesipullon olla aina tyhjä! Hyvä muistisääntö aamupäivän nesteytykseen.

 110. Laadukas vesipullo joka mukana aina kuin mahdollista! Olen tosin niin tottunut juomaan paljon vettä, niin siitä keho onneksi muistuttaa aika hyvin itsekin 🙂

 111. Vesi pullo on mulla aina mukana. Omanlainen muistutus on myös se, että (koska mulla vedenjuonnilla on suuri vaikutus ihon kuntoon) mietin miten kivassa kunnossa iho on nyt pahimman akneajan jälkeen ja haluan pitää huolta siitä. Tätä mietin usein kun kävelen peilin ohi ja heti tekee mieli juoda vettä ja nestettää omaa kehoa ja ihoa ❤️😊

 112. Vesipullo on hyvä olla aina esillä ja kun se tyhjenee, täytän sen heti ! ☺️

 113. Oma paras kikkani on kyllä usein mainittu vesipullon kantaminen mukana, sekä se, että juon jo aamulla heti paljon vettä ja jatkan päivän mittaan 🙂

 114. Pullo kulkee aina mukana. Etenkin töissä auttaa se, että otan aamulla 2 vesipulloa työpisteelle valmiiksi. Tulee juotua helpommin vettä, kun ei tarvitse kesken töiden juosta keittiöön hakemaan vettä.

 115. vesipullon mukana kuljettaminen ja näkyvillä pito. botti on kyllä hyvä muistuttaja myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*