Tuntuuko teistäkin tähän aikaan vuodesta päivät lyijynraskailta? Ei taida tulla järin isona uutisena, että tämä pimeys ja kylmyys vaikuttavat mielialaamme ja sitä kautta kognitiivisen suorituskyvyn heikkenemiseen. Olemme tässä Petran kanssa viime päivät tuijotelleet isoista ikkunoista ulos tuota harmaata räntäsadetta ja todenneet, että tarvitsemme järeämmät aseet talvikaamoksen ja sumean mielen voittamiseen! Treenaaminen, kirkasvalolamppu, aromaterapia ja joulufiilistely – you name it, we’re doing it.

 

Doping-apu löytyy lisäravinteen muodossa, eikä missä tahansa, vaan Nordiq Nutritionin Cognitive Complex –kapseleiden muodossa! Nordiq Nutritionin laadukkaat lisäravinteet ovat luomua ja ainesosat ovat tuorepakastekuivattuja. Silloin niissä säilyy muuttumattomana ruuan rakenne, biokemialliset, entsymaattiset ja immunologiset ominaisuudet.

 

 

Cognitive Complex on luotu edesauttamaan aivojen toimintaa. Kapselit sisältävät mm. ruusujuurta, joka auttaa kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, lisäksi se tasoittaa mieltä, energisoi ja parantaa keskittymiskykyä! Lisäksi complex-yhdistelmässä on aivojen toiminnalle tärkeitä rasvahappoja ja kasvisravinteita, kuten hibiskusta, vihreää teetä, kurkumaa ja rypäleensiementä.

Nordiq Botanical Complex -yhdistelmän kasvit on valittu synergisten vaikutusten aikaansaamiseksi. Ihan kuin popsisi annoksen mielenrauhaa ja keskittymiskykyä samalla!

 

Cognitive Complexia suositellaankin meditaation ja opiskeluiden tueksi, mutta myös ehkäisemään muistisairauksia (!). Täällä yes girlin päämajalla olemme ottaneet sen ihan päivittäisen elämän tueksi parantamaan keskittymiskykyä ja tuomaan rauhaa kiireisen työpäivän keskelle. #yesgirlLOVES!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*