Alusta alkaen meillä oli visio, että yes girliä on tekemässä muitakin kuin vain me kaksi. Yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo, siispä on ihanaa saada mukaamme upeita ja inspiroivia naisia! Jokainen omaa samanlaisen intohimon kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan ja kerran kuussa kuulemme näiltä naisilta heidän parhaat vinkit.

Tässä esittelemme kaksi ensimmäistä vieraskirjoittajaamme:

 

 

ADAMA SOFIA

Adama on parikymppinen Tallinnassa asuva hyvinvointialan yrittäjä. Hän opiskeli yliopistossa sosiaalipsykologiaa ja mediaviestintää. Hänellä on myös oma YouTube-kanava, johon hän tuottaa nuorille aikuisille videosisältöä.

Adama on kunnianhimoinen ja inspiroiva tyyppi, jonka kutsumuksena on työskennellä naisten parissa. Erityisesti motivaatio ja life coaching ovat lähellä hänen sydäntään.

yes girlillä nähdään Adaman videoita ainakin kerran kuussa ja aiheina ovat parisuhde, seksuaalisuus ja itsensä kehittäminen.

Instagram: @adamasofia

YouTube: Adama Sofia

 

 

NOORA FISHER

Noora on 24-vuotias nuori nainen Lappeenrannasta. Hän joogaa ja kuuntelee räppiä. Noora rakastaa syvällisiä keskusteluja ja kesäöitä.

Hän innostuu ja inspiroituu kaikesta, mikä liittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kestävään elämäntapaan. Nooralle sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, ja hän on myös se, kenellä on ihan kreisi nauru.

Hän urheilee aktiivisesti, kokkailee vegaanista ruokaa ja unelmoi isosti. Noora toivoo voivansa inspiroida ja antaa vinkkejä rentoon, aitoon ja tasapainoiseen elämään.

Instagram: @nooraeveliiina

Blogi: Noora Fisher

 

Adaman ensimmäinen video on nähtävillä täällä. Nooran ensimmäinen kirjoitus julkaistaan ensi viikolla.

Helmikuussa esittelemme lisää upeita yes girlejä! ♡

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*