yes girl fiilistelee ilon jakamista! Sharing is caring ♡

Nyt haluamme jakaa uusia ihanan luonnollisia ihonhoitotuotteita. Lumene lanseerasi nimittäin hiljattain Harmonia -tuotesarjan, joka koostuu jopa 99% luonnollisista raaka-aineista.  Ihonkuorintaa, kosteusvoiteita, kasvonaamiota… yhteensä 6 tuotetta ja kirsikkana kakun päällä metsältä tuoksuva kynttilä.

Tätä oli odotettu, vihdoin jotain näin luonnollista Lumenelta!

Lumene on toki jo entuudestaan tunnettu metsän ja etenkin marjojen hyödyntämisestä, mutta nyt Harmonian avainasemassa onkin jotain uutta: pakurikääpää, turvetta ja lähdevettä. Me yes girlillä diggaamme pakuriteestä, mutta kosmetiikassa tuo antioksidanttipommi onkin meille ihan uutukainen. Turpeessa puolestaan on kasa erilaisia iholle tärkeitä olevia mineraaleja ja naamio saakin hetkessä ihon huomattavasti kirkkaammaksi. Lähdevesi taas on kotoisin salaisesta lähteestä Suomen Lapista ja sen pH:n sanotaan olevan erinomaista kosmetiikkakäyttöön.

Näin talven ja viiman iskiessä päin pärstää on entistä tärkeämpi ottaa ihonhoidolle aikaa. Arkisin homma hoituu usein melkoisessa hässäkässä, mutta viikonloppuisin on ihana tehdä homma pidemmän kaavan kautta. Välillä höynäytetään poikaystävätkin juomaan pakuriteetä turvemaski päässä! HA, parasta!

Nyt on sun tsäänssi voittaa koko korillinen Harmonia-tuotteita. Kerro meille kommenttikenttään: mikä on sun lemppari kauneusrituaali? Onko se juurikin kasvomaski vai kenties ripauksen luksusta jokaiseen päivään tuova seerumi?

Paljastakaa pois viimeistään to 16.11. klo 12 mennessä!

Muah,

Kriselda ja Petra

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
*